Att vika någons hjärta som origami, tvista det tusen gånger och låta det dö.

Nu är vi här igen. 14 Februari visar sig stort med sol och glittrande snö på gatorna. Oskuldsfullt har den haft sin lilla kärleksgryning. Växer gör den allt med människors förhoppning. Idag ska många flickor få ett krystat puttinuttigulligullgull sms från sin käraste och idag ska många killar få sig ett sympatiligg för de är så söta med sina puttinuttigulligullgull grejer åh så söta dem är! Alla älskar alla hjärtans dag. Jublar på gatorna och sprätter upp sina tröjor för att visa att kärlek faktiskt existerar denna ikalla dag! Hipphurra, för här kommer alla hjärtans dag.
Ha det nu så bäst och glöm inte klockan, bli inte försenade! Spring spring spring, visa kärlek! Sen slipper ni ju drar er ut i kylan och kyssa er lilla uppstoppade spackelfjolla de resterande 364 dagarna!
Enda dagen folk blir tvingade att visa kärlek och det blir inte bättre än såhär! Känslor dör, eller så har kylan förstört vårt känselkontor och då skickas nervsingnalerna lite fel ser ni! Eller de vet ju inte ni, eftersom ni redan är där ute i kylan och gör allt som behövs.
Stackars satar.


Kommentarer
Postat av: hanna

du beskriver så rätt. så rätt.

alla hjärtans dag är egentligen ganska hemskt.

kramkram!

2009-02-14 @ 17:20:36
URL: http://dancingthroughthedays.webblogg.se/
Postat av: moa

jag hatar alla hjärtans dag mer överskattat än så kan inget bli.

gud vad jag låter bitter nu men det är ju så

2009-02-15 @ 12:38:02
Postat av: olivia

tack, precis den pessimism till alla hjärtans dag jag behöver. lite medhåll från någon om mina känslor till dagen underlättar.

2009-02-16 @ 19:54:27
Postat av: pernilla

åh, klockren text

vad hände med spontaniteten?



2009-02-17 @ 13:56:29
URL: http://percie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0