HöstigtSkjorta- H&M
Byxor -H&M
Glasögon- Vintage

Hej

Hejsan allihopa. Känner mig jättetrött och orkeslös. Vet inte vad det är med mig. Men nu ska jag till Matilda som alltid brukar få mig på bättre humör! Har gjort den dära jävla tyskan nu. Pallar inte den mer. Men vi hörs senare ikväll för nu ska jag och Matilda knarka te.
Bye

Dagens outfitTröja- Den jag köpte i malmö! Cheap Monday
Byxor- Okänt
Skor-Vintage

Go morron!

Hej. Studiedag idag vilket är väldigt skönt! Sitter här med mitt morgon te, åh så mysigt så. Känner mig smått förkyld. Får se om det bryter ut eller inte. Fler som känner sig lite sådär småsjuka?
I alla fall..
 Nu ska jag snart öva vad jag kan på tyskan, sen göra någon av de andra läxorna.  Sen stretcha lite, och sist, träffa Matilda. Hej då! Ha det bäst!Bild från Obedient Sons Spring 2009
"Man is the new woman"
Och kolla bara va skinny killarna e nu för tiden.
Size zero börjar komma för killar nu.
Usch.

YELLE

Tror jag är smått kär i henne och Marc Jacobs just nu. Men det får ni stå ut med.
Jag lyssnar sönder denna låten

Marc by Marc Jacobs Spring 2009Älskar Marc Jacobs.
 Verkligen.
Denna kollektion var väldigt grå, med blått,oranget, och rött som accentfärger. Många bälten och halsband, samt glasögonen (ska ha såna!). Som vanligt var det lite nördkänsla över det hela.
Man bara måste älska honom.

Reklam

Tänkte göra lite reklam för min underbara och inspirerande vän Matilda!

http://matildaerking.devote.se

bevaka nu!Dagens outfitEller snarare lördagens outfit, men men. Här kommer den ju i alla fall!

Skjorta- Matildas
Halsduk-Mamma har stickat den
Byxor- Okänt
Skor- Tretorn


Hektiskt

Hejsan, nu är det så att läxorna har börjat komma krypandes. Och dem blir större och större och fler och fler! Gaaah! Plus, jag har tappat bort min tyskabok, och jag måååste ha tag i den för att jag ska kunna öva till provet på onsdag. Men men, får väl lösa det på nåt sätt. Sen så har jag även lite SO,...blä.. fast... den läxan e lätt. Men i alla fall! Tyck synd om mig. Haha!

Ännu mer inspiration

Här kommer favorit nummer två från årets SYTYCD.
Enjoy.


Inspiration

Älskar denna dansen, första gången jag såg den fick jag rysningar. Denna säsongen av SYTYCD e sjukt bra och Katee och Joshua e mina favoriter.


Dagens outfitVäldigt simpelt, jag vet.
Cardigan- H&M
Tröja- MTWTFFS
Pins- randon
Byxor-Cheap Monday

Hej

Åh. Precis kommit hem efter en superduper kul helg i Malmö, dock lite otur med shoppingen idag, men men! Lägger ut mina fynd imorgon. Regnbågsfestivelan var super. Saknar den redan.
Men annars sitter jag här nu och gör nästan ingenting, smuttar lite på mitt te och lyssnar på musik. Sådär småmysigt. Vi hörs imorgon, hej då!Malmö

Hejsan. Bloggar ifrån Matildas data. Haha. Idag ska vi ut och shoppa. Jag ska HAANDLAA! haha. Men men, kommer inte bli mycket bloggande i helgen, men blir mer till veckan.
Hej då!

Hej

Hejsan hoppsan. Här sitter jag och äter kvällsmat. Ska gå och göra te strax. Imorgon bär det av till matilda och maaalmööö. yaay. Har inte mycket mer att säga. Hörs imorgon. Heej dåå !

Kärleksagenterna

Hej. Jag är upprörd. Min systerson var här tidigare idag och han kollade på barnkanalen. TV:n var på och då gick jag in och kollade i rummet. Just då var det visst ett program som kallas kärlektagenterna. Troligen nåt dejtingprogram för unga. Barnen känns helt hjärntvättade i serien och så tillgjort vuxna. Det var typ 11-åringar som parades ihop på en blinddate. Det var bara löjligt och pinsamt.Snälla låt barnen vara. Dem behöver fan inte ett dejtingprogram när dem knappt vet vad kärlek är. Snälla barnkanalen, sluta sända det. Det är inte bra för någon part.
Jag är upprörd
.

Hej

Hallå allihopa. Sitter med sista novellanalysen nu. skönt, sen e dem borta! sen blir det att fixa det sista med mina bilder sen är det också typ färdigt.  Så det är typ vad jag ska göra resten av kvällen, tråkigt men nödvändigt.. Hej då.

Hallo

Hej hej hur är läget allihopa? Själv mår jag väl sådär. Lite småtrött och så. Just nu sitter jag och redigerar bilder. Dricker mitt te och gör vad jag brukar göra om dagarna nu för tiden. Haha jag känner mig smått lat och dålig som inte bloggar. Men jag orkar tyvörr inte idag. Har läxor och så.  Men vi hörs kanske ikväll om det är så att jag blir hyper men vi hörs i alla fall säkerligen i morgon!
Vi hörs kära läsare!

Hejsan

Nu har jag yogat/stretchat. Det var sköönt. Äntligen slappna av lite. Nu sitter jag och dricker mitt kamomillte. Det är skitbra mot magont och är lugnande. Så alla med magproblem, pröva kamomillte, finns i typ alla livsmedelsaffärer. Nu ska jag
göra läxor och retuschera bilder.
Peace oouuut!


Hejhej

Tråkig måndag idag dårå. Skolan var väll som vanligt. Satte mig och skrev lite på en krönika på rasten som jag nog ska skriva färdigt. Imorgon eller nåt. Kanske lite ikväll, vi får se. Men nu ska jag gå och stretcha/yoga och dricka te. Ha det bäst alla läsare!

Go kväll

Hejsan alla töntar (förlåt men tönt är positivt enligt mig!) . Inte gjort ett skit idag heller. Slappedag med Matilda. Myspys. Hon gillar min rumpa. Så pervers. Hah. I alla fall, vi har druckit te och haft det mysigt. Var ute och gick en liten runda. 10000 steg blev det. Hurtigt. Hahaa...

Go natt

http://matildaerking.devote.se


Hej

Så, då har man suttit och skrivit novellanalyser tills nu. Gött att få det gjort, eller i alla fal två av dem. Nu ska jag gå och ta en dusch sedan ska nog jag och Matilda träffas och mysa lite. Ta foton, ut och gå, dricka te och sånt som tillhör vår vardag. Ha det bäst tills dess min kära läsare!
GoodbyeMatilda på bilden.
Hon är underbar
http://matildaerking.devote.se

Skönhetsideal

Allesammans. Här kommer min krönika

Blir man lycklig genom att dölja sitt riktiga jag?

Många tjejer går oftast upp minst en halvtimme tidigare än killarna bara för att hinna med att sitta med pudervippan i ansiktet tills huden är så jämn att den ser ut att tillhöra en docka. Det är nästan hela tiden dem som blir påverkade. Varför? Jo för det alltid varit så. Kvinnorna har alltid varit tvungna att vara vackra för sin partner och alltid varit under mannen. Annars duger du inte som kvinna, för skönhet är ju frihet som de uttrycker sig i reklamerna.

Men visst har vi män också krav på oss. Se maskulina och muskulösa ut. Fast kraven är inte i alls samma utsträckning som tjejernas.


Är det fel att bry sig om sitt utseende? Nej, verkligen inte, för jag menar, är det så fel att vilja ha ett bra yttre. Man får väl hålla på med det om man vill? Folk får enligt mig ofta fel uppfattning om fåfänga. Bara för att man bryr sig om sitt utseende gör en inte till en mer onaturlig och fåfäng person. Snarare en sund person som vill ha ett bra yttre för att de trivs med det. Ditt utseende är en del av dig och du kommer alltid få leva med det, så varför inte göra det bästa av det? Så att man känner sig lite bättre i sig själv. Nu menar inte jag att du ska gå ner fem kilo och lägga på 5 lager foundation för att se ut som idealen. Nej, det säger jag inte. Jag menar att du ska se ut som du vill. Jag vet att det inte är många som vågar se ut som de vill, och jag har själv erfarenhet av detta. Att inte våga se ut som man vill. Men nu bryr jag mig inte längre. Jag ser ut som jag gör och jag trivs med det, varför ska det vara ett sånt problem och varför ska man jämt bli kommenterad för det?


Ni märker väl att vi inte är helt oskyldiga gällande idealen. Vi skapar det vi också. Skrattar kommenterar, och ger blickar åt de som ser annorlunda ut. De flesta har själva valt att ställa sig i kategorin "normal och idealistisk". Det har inte massmedia gjort åt er. Men däremot har media påverkat era val. Klart de har. Ingen kommer undan media och reklam. Alla har sett det nån gång och vissa är mer påverkade än andra. Men visst är det lockande med massmedia som förvränger allt och ger en fel bilder och visar att allt ska vara så perfekt, så rent, så lyckligt, så smalt, så onaturligt och overkligt. Smalt är ju snyggt, i alla fall på tjejer. Killar ska oftast vara halvt muskulösa. Det är så det ska vara enligt media och det är då det blir fel. Riktigt fel.


Jämt och ständigt bombarderas vi med massmedias krav på hur vi ska se ut. Räcker det inte nu? Efter mer än tre hundra bilder varje dag som visar hur vi ska vara så är vi nog nöjda. Vi kan inte nå perfektion. Vi måste börja inse att det är ett omöjligt moment. Det räcker nu. Vi är nöjda. Mer än nöjda. Hjärntvättade. Men varför skapas denna propaganda och varför publiceras den överallt? Vem är hjärnan bakom detta jagförstörande? Pengar är nog en stor faktor. Jag förstörandet är skapat utav allas girighet efter pengar. Det är de som styr det hela, pengar driver detta runt och runt. En produkt måste ju säljas väl, och varför då inte utav en smal vacker modell? Just så som media vill ha det. Produkten måste ju säljas väl för att försäljarna ska tjäna pengar. Med detta säger jag inte att alla försäljare är skyldiga. Såklart de vill ha pengar som alla andra. Utan allt är skyldiga, mer eller mindre. Vår strävan efter perfektion som verkligen är helt absurd nu när man väl tänker på det. Jag märker själv hur påverkad av idealen jag blivit, och jag säger verkligen inte att jag klarat stå emot helt, nej verkligen inte.

Så vad tycker ni nu? Är ett bra yttre verkligen vägen till lycka? Nej. Hoppas vi fattar det snart. Vi måste göra valet. Att bli nöjda med oss själva. Men visst kan det ses som en omöjlighet nu i dagens samhälle, men vi måste börja nån gång. Tänk annars hur det kommer bli. Vi måste verkligen granska media. Kritisera reklamer som påstår att ett vackert utseende löser allt. Vi måste sluta tro på all sån skit. Vi måste göra slut med vårt nuvarande förhållande med skönhetsidealen.

Att vara lycklig är ett val. Du kan välja att vara nöjd med dig själv precis som du är och komma ett snäpp närmre lycka eller så gör du som de flesta, ställer du dig i det långa ledet, tar en nutrilett kur samt låta ditt ansikte drunkna i smink så som media vill ha dig.


Dagens outfitByxor-Cheap Monday
Bälten- Saddler och det stora har jag lånat av Matilda
Scarfs- Okänt
Kofta-H&M
Tee- H&M
Pins- Okänt
Glasögon-So vintage

Fotat idag

Hejsan hoppsan. Nu var det så att jag och Matilda har börjat fota igen (Applåd för det) haha. Jag och matilda såg ett skoj program idag.. Lilla landet lagom, ett sådär småskoj program som gör narr utav Sverige. Alltid lika kul. Sen blev det itne så mycket gjort. Nu sitter jag mest och läser bloggar, haha. Ska snart sova, bölrjar bli lite sådär myyysigt småtrött. Hörs imorgon kära läsare!
God nattGo morgon

Sovit länge idag, skööönt. Haha.Blogga inte igår för jag träffa matilda..sen när jag om hem så orkade jag inte. Förlåt. Men nu ska jag äta sen ska jag sätta mig och retuschera bilder på matilda till fotoprojektet. Hoppas det kommer bli bra. Seeen, ska jag träffa matilda igen. Haha, ha det så bra allesammans

Min klass

Som ni säkert vet så har jag och min klass inte den bästa realationen till varandra. Den består mest av irriterande skrikande fjortisar som vill få uppmärksamhet hela tiden. De gillar även att kränka varandra så fort någon säger fel. Trevligt trevligt. Så nu pallar jag inte med den mer, så nu blir det nog ett byte till glada positiva  9B. Glädje here I come. Adjö depression.

ej

New Glasses

Jag är överlycklig. Var med mamma hos en optiker idag och kollade på glasögon till henne. Sen såg vi dem här gamla vintageglasögonen som egentligen kostade 500kr. Men gubben i butiken var så snäll att jag fick dem. Skulle slita dem med hälsan. Jag lovar honom att jag kommer göra det.


Hej

Hej kära läsare. Idag har det varit skola som vanligt. Känns som om man bara maler på nu. Känner mig inte skoltrött än i alla fall. Det är ju ganska skönt. Annars har jag bara slappat idag.
 Jag vill vara seriös. Men jag orkar inte. Var lite sympatiska. Haha.

Hej

Hej. Skola som vanligt idag. Hände väl inget speciellt. Kul med Moa och Amanda i klassen. Fast det är inget jag kan styra över (SYO Eva) haha. Förlåt. Men som sagt. Hade tänkt skriva ett seriöst inlägg. Men det får bli imorgon istället för nu orkar jag inte. Ska ta mitt te och bara slappa och kolla på So You Think You Can Dance.
Bye bye!

Gårdagens outfitJeans- H&M
Skor-Tretorn

Tee- T-shirt store

Kavaj- H&M

Bälte- H&M


Jag älskar H&M i bland.


Humanism

Hello. Idag har väl varit en ganska så bra dag. Moa och Amanda har gått i min klass idag.(Var glada att jag nämde er i min blogg.). Stackare. Jag kanske inte har berättat, men om vi ska tala klarspråk, så är den rent ut sagt riktigt dålig. Nu hade jag kunnat nämna en massa namn som gör den till en dålig klass, men det gör jag inte, istället är jag mogen och sansad och är inte så låg att jag går så långt som personangrepp genom min blogg. Det hade varit under min standard, definitivt. Så, jag funderar helt seriöst på att byta. Bara några jag kommer sakna lite från förra klassen, men jag hade definitivt klarat mig, bara jag slapp vissa personer i min klass.
Jag har inte gjort dem någonting, men ändå så ska dem ge mig pikar hela tiden för hur jag är, klär mig och bara för att jag kan vara med tjejer så behöver ni inte visa er avundsjuka genom att kalla mig bög. Det biter inte på mig precis. Är så jävla trött på omogna personer som till och med använder bög som ett kränkningsord och jag vet att det är ett väldigt vanligt ord bland ungdomar. Men tänk efter lite, alla som nu änvänder detta ord flitigt. Fattar ni hur låga och omoraliska ni är och att kränka någon för deras sexuella läggning är lika löjligt som att kränka någon för att de gillar pop? Ni visar bara er som svaga i mina ögon, och väldigt sent utvecklade. Men som sagt så är nog inte mognad nåt som kommer med ålder så man får ju bara hoppas att den kommande generationen är mer intellektuell. 
Så jag tycker faktiskt lite synd om er för att ni är så jävla rädda för att experimentera med er sexuella läggning och trångsynta samt fobiska behöver ni inte visa er svaghet genom att förnedra andra med det ni fruktar. Nu säger jag inte att alla måste experimentera och så, men om ni nu är såå säkra på er själva, varför är ni då så rädda för ordet bög? Det är ju som sagt bara ett ord för en kille som gillar killar och varför tar ni då åt er om det inte berör er? Ni är inte så säkra i alla fall. Eller så är ni bara dumma i huvudet som tror att bögar är sämre än er. Ordet bög har jag och Amanda nu mera infört som ett positivt ord i vår vardag.
Allt fler borde göra det.
Visst märker man hur humanstiska alla är i det lilla landet lagom.
Alla blir verkligen behandlade lika och man får vara sig själv.
Eller hur?
Nu ska jag äta. Hej då


Hello

Inte gjort något speciellt idag. Känner mig full av prestaionsångest för jag inte gjort något bra idag. Blä. Men men, Matilda har varit snäll mot mig fast jag varit smått jobbig. (förlåt!) Skola imorgon igen. Fast nu blir det lite roligare i alla fall. Moa och Amanda ska vara i min klass. I alla fall denna veckan. Hoppas ni klarar det. Haha, förlåt för jag inte bloggat mer idag, men dagen har inte varit så händelserik heller.
Hej då

Hej allihopa

Idag har man som sagt fotat Matilda och det gick jättebra . Vi e så duktiga så. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Mest myst och haft det trevligt. Vi kolla på MTV Music Awrds och det sög. Big time. Haha. Lady GaGa var inte med. Vi blev arga. Haha. NU orkar jag inte skriva mer.
Go natt allesammans!

God morgon

Sovit bra allihopa? Det har i alla fall jag. Så nu känner jag mig riktigt utvilad! Haha. Just nu sitter jag och lyssnar på The last shadow puppets, (skitbra band förresten. Gillar du Indie, ingen tvekan om att du kommer gilla dem.) och dricker te. Idag så ska jag fotografera Matilda till mitt och Moas fotoprojekt Om bilderna blir som jag tänkt mig så kommer det bli riktigt coolt. Men nu ska jag gå och duscha och fixa till mig lite.
Goodbye.


Hej

Idag har jag och Moa varit andra och sista dagen på tekniskan. Fan att de tog slut så snabbt, fan. Det som var så kul .. I alla fall, idag byggde vi en egen kamera. tro det eller ej men så är fallet!  Sen tog vi bilder med den och framkallede dem. Det var skitkul. Jag och Moa har haft bättre prao än nån annan i hela världen...
Skriver mer ikväll. Så tills dess. Hej dååå

Seven years ago.

Hejsan. Nu är det sju år sedan jag som liten skit såg World Trade Center fröstöras utav att Två flygplan fög in i skyskraporna som ni säkert vet. Då förstod jag att det var något allvarligt, men aldrig att det var så stort och tragiskt som det verkligen var. Så många oskyldiga människor som dog bara för att terroristerna skulle väcka uppståndelse. Att få uppmärksamhet med våld. Hota världen. Skapa fruktan.
Så fruktansvärt.

Nyttig

Hejsan allihopa. Här sitter jag och äter egengjord nötmix och dricker grönt te. Känner mig värsta nyttig. Har itne varit det på ett tag känns det som om. Sitter här och saknar både Matilda och Amanda. Blää. Men men, vi ses ju snart så atte..

Nu ska jag ta det lugnt. Bara slappa, kanske kolla mode och bli inspirerad. Haha, skriveer nog mer sen.
Hej då


Hej

Idag har jag fotat min systers barn Melvin. Han var lite otålig under fotograferingen och ville hela tiden bara leka med sitt lego. Så typiskt små barn, men tur att han ville leka med något så könsneutralt som lego. Tycker inte om när man ger flickorna dockor och killarna bilar. Så dumt att låta dem växa upp i könsroller. Mycket dumt. I alla fall, här kommer bilderna som är ihopsatta till en.
Hoppas ni gilla resultatet.
 Titel på bilden:
I don't want to grow up. It seems so boring..


God morgon

Hej. Idag har man kunnat vila ut sig. Sov till så sent som halv elva och det var skönt! Sen gick jag upp och gjorde en kopp te och åt havregrynsgröt duktig som jag är. Och nu sitter jag fast här vid datan och bloggar. Känns som förkylningen börjar ge med sig nu. Äntligen liksom. Idag hade jag inte tänkt göra så mycket. Skriva färdigt krönikan, stretcha, dricka te och så. Samt börja skissa på lite kläder. Mysa med mig själv. Inte på det sättet. Men ja, ni fattar. Haha.Kom ihåg att följa min blogg med bloggkoll.
Så tack på förhand.

Inspiration

Hejsan allihopa. Känner mig väldigt inspirerad nu. 80- talet  med dess neon färger är jag väldigt inne på just nu, samt de murriga färgerna som  Marc by Marc Jacobs hade med i sin visning även fast det inte var så mycket färg, så gillade jag det lilla han hade! haha. Gillar hans höstkollektion starkt och jag tror färgerna skulle funka även till våren. Bra jobbat Marc!. Och jag ser verkligen fram emot att skapa vårplagg snart.

Hejsan

Idag har jag klippt mitt hår och gräset. Heh. Håret blev jättebra. Väldigt nöjd faktiskt! Nu ska jag sätta mig och redigera samt skriva krönika. Usch. Jag har ont i huvet, kanske fått bihåleinflammation. Usch fy och blä säger jag bara. Men hoppas det går över igen. Hoppas.
Här kommer lite bilder från min fotosession med mig själv idag, så ni kan se hur mitt nya hår ser ut, fast dessa bilderna är ju inte de bästa för att visa hur mitt hår ser ut så jag visar det lite senare. Har själv tagit och redigerat bilderna. Blev hyffsat nöjd med resultatet. Kläderna på bilden är dagens outfit.
Enjoy!


Mysdag med Moa

Hejsan allesammans idag har det varit en härlig dag. Jag och Moa har fotat, till vårt fotoprojekt. Vi var ganska innefektiva, men det e skitsamma, för grymma bilder fick vi ändå! Haha, ni ska få se bilder lite senare. Sen idag har jag suttit och redigerat bilder, men de får ni inte se förrens vårt projekt e färdigt.
Hej, så länge.Moa på bilden.

hejsan

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag och Matilda har segat hela dagen och inget har blivit gjort, fast det var mysigt .(haha, bara Matilda som fattar varför jag skrattar.) Men imorgon är det prao, och jag ska träffa moa. Vi ska vara effektiva. Dktiga människor. haha. skriver mer imorgon då jag har mer att berätta om. Ha det bra tills dess. Hej då.

Gammal outfit

Hejsan allihopa. Här sitter man och bloggar ifrån matildas data. Hittade en outfit fråån när vi skulle gå på Alice in Videoland. Hade visst glömt ladda upp den så jag tänkte göra det nu.
Enjoy


Hello

Idag ska jag vara med Matilda hela dagen.Vi ska sticka och ha det riktigt mysigt. Förlåt för att vjag inte skrev nåt igår, men jag orkade inte. Ska försöka vara en bättre människa idag. Haha
Vi hörs sen
Bye

Krönika

Hej. Här sitter jag och skriver krönika medans jag lyssnar på idol i bakgrunden. De flesta låter falska tycker jag. Haha. Det flyter faktiskt på ganska bra med krönikan. Den handlar om skönhetsideal för er som inte visste det. Den är en uppgift till mitt och Moas ( http://petitantilope.blogg.se ) bildprojekt.
Imorgon är det sista dagen i skolan för ett litet tag för nästa vecka är det prao, och det är chill. Jag gillar inte ordet chill egentligen. Men det passade in där. Kommer ni på ett bättre ord så säg till.


Hon är så äckligt smal. Fy fan.
Följ min blogg med bloggkoll

Tja.

Just nu sitter jag med SO: Läxan. Prov imorgon om maktkampen i Sverige. När Sverige fick allmän rösträtt osv. Ganska intressant faktiskt att kvinnorna  inte fick rösträtt förrens 1921 och att män var deras förmyndare när de var gifta till samma år. Helt sjukt. Trodde de att kvinnorna verkligen inte kunde tänka? Det är ju så jävla sjukt, och tänk, att det var såhär i Sverige för ca 90 år sedan. tänk.

Bilden har ingen koppling till texten. Haha


Hemma tidigt

Hej allesammans. Idag är jag hemma tidigt. Känner mig ganska kass och så. Uhä. Hoppas jag blir bättre snart. I alla fall, när jag var i skolan så prata jag med SYO- Eva. Hon är konstig och skrattar hysteriskt roligt. Typ som om hon får epileptiska anfall. Läskigt på samma gång. I alla fall så är de klart nu. Jag och Moa ska praoa på Estet i Hlm. Haha, vi kommer vara bäst, och mobbade. Nu ska jag nog äta lite.
Hej dååBild:
 Från Lanvin visnig SPRING 09.
 Underbar kollektion designat av Lucas Ossendrijver.
 Love it!

So last SeasonÄr verkligen kär i detta märket. Så inspireande och detta är verkligen jag rakt igenom.  Skaparen är Johan Johansson som verkligen kört sitt eget race. Men var har detta märket nu blivit av? Har inte hittat nån kollektion sen A/W 08. Hoppas det inte har gått i konkurs för jag vill verkligen se mer av detta fantastiska, svenska avantgarde märke!
Johan Johansson, om du ser detta, och det e så att märket inte finns längre, så uppmanar jag dig starkt att starta upp So Last Season igen!
Nu ska jag se lite på idol. Det e typ sån audition ikväll.Alltid lika kul att kolla på folk med falska öster utan självinsikt.
Skriver mer sen.
Bye!

Hej

hej, hur mår alla idag? Jag själv mår iaf sådär, känns som om min förkylning inte vill släppa...men men! Jag mår ganska bra annars. Nu ska jag äta, ska blogga mer sen.
Hej så länge.


Trött


Hej.
Jag har knappt ork att blogga idag, det får bli imorgon istället. förlåt.
Aja, här kommer dagens iaf:
Dagens bästa: Pratstund med Oliver. Det var längesen!
Dagens sämsta:Förkylningen
Dagens händelse:Vet inte..
Dagens favorit: So you think you can dance. Jag är tönt och jag älskar det programmet.

Nu blir det nog inget mer bloggande idag.
Ha det super!

Vet inte vad jag ska ha som rubrik, haha.

Hejsan allihopa! Idag var det skola som gällde, tråkigt som vanligt , men ett stort tack till Amanda som fick mig att bli gladare.(märk väl min tacksamhet Amanda.) Sen har det väl inte hänt så mycket mer idag, mest bara vatt tråk i skolan (förutom Amanda.) Förlåt för detta korta och tråkiga inlägg. Ska skriva mer sen, men nu ska jag ringa till Matilda. Hej dåå.


Ångest

Vet inte om jag ska stanna hemma från skolan imorgon eller inte. Känner mig allmänt kass och febrig, men samtidigt får jag ångest av att jag missar skolan. Vad ska man göra?Jag får väl vänta tills imorgon och se hur jag mår. Nu tror jag att jag har klagat färdigt för idag. Haha. Go natt allesammansFoto © Robin Nilsson

Datorn börjar bli seg


Som sagt. Den börjar bli seg. Inte i konsistensen, nej nej utan den arbetar segt. (känner mig fyndig och ja, jag är en sån som skrattar ått mina egna skämt, kalla mig självgod eller vad ni vill, men jag gillar det.) Så jag kom på att jag nog måste tömma den lite. Speciellt på bilder. Har ca 30 mappar med ca 200 bilder var. Usch det kommer ta tid. Men man måste ju börja nån gång och jag bestämde att jag börjar nu, annars kommer jag bara strunta i det tills jag blir tvungen att radera alla bilder för att datan är så överfull. Haha.Tröja

Hejsan igen. Sovit länge idag eftersom jag har varit hemma från skolan idag p.g.a förkylningen. Så sen har man ju fått lägga energin på nått och då, blev det så att jag sydde färdigt min tröja! Känner mig smått duktig.Har hållt på med den ett tag så kände att nu fick den äntligen sys färdig. I fall ni nu märker att dragkedjan sitter mer åt ena hållet än de andra, så är det faktiskt meningen, tro det eller ej men det är inte som jag har sytt fel. Blev ganska nöjd faktiskt. Här har ni resultatet:


Sjuk

Hejsan. Nu är det såhär allihopa att jag har åkt på ett jävla förkylningsvirus som gör att jag måste snyta mig var minut och dricka te hela tiden så jag driver ut all vätska i kroppen. Jag kommer dö av uttorkning, haha! Nej, men lite uttorkad blir jag i alla fall. Så det fanns lite sanning i det hela. Jag har en förmåga att överdriva.


RSS 2.0