Hej

Tråkdag i skolan idag.Den bestod av jobbiga människor och svenska nationella. usch usch. Nu ska jag sätta mig och skriva krönika..Förresten.Jag och Moa http://petitantilope.blogg.se ska göra ett fotoprojekt. vi kommer äga alla, så var beredd. Klavier klavier...


hej igen

Så då har man gått över en vecka i skolan.. Det känns väl som jag trodde, segt och tråkigt. Men men, de är bara att tänka positivt och att de bara är ett år kvar på denna skitskolan. Och jag måste passa på att be om förlåtelse för att jag inte uppdaterat på ett tag, men det är så att jag helt enkelt inte orkat. Men jag ska bättra mig och vara mkt mer aktiv. Jag lovar :) Ha de bra allihopa!

Dagens outfitCardigan: H&M
Tee: H&M, fickan har jag själv sytt på. tyg okänt.
Byxor: Okänt. Halvt vintage
Skor: Tretorn
Klocka: Okänt

Idag

Har skolan börjat. Kort dag, från 8.10 till 9.30, skönt de. Men imorrn är de en vanlig skoldag. Och många framöver. Usch, säger jag bara. Usch. Som jag trodde så var allt och alla sig likt/lika. Verkar inte som om att nåt förändras i denna byn. Det märks verkligen att mognad inte kommer med åldern. Antingen så finns den där, eller inte.Sen efter skolan träffade jag Matilda som börjar på sitt gymnasium i malmö imorgon. Vi satt och pratade mest, och prata om vad hon skulle ha på sig imorgon , haha. Sen gick jag hem och gjorde ett misslyckat försök att fotografera. Haha, usch jag var för trött för de, men men, de var väl värt ett försök. Nu ska jag stretcha. Hej då.

Skola imorgon. Usch och blä.


Har varit på Malmöfestivalen så jag har varit inaktiv under helgen, förlåt, till de fåtal som följer min blogg. Men nu är jag tillbaka igen och redo att blogga. Eller nja nästan, skolan kommer ta upp ganska mycket tid, som förövrigt börjar imorgon(!?). Känns som att de bara var nån vecka sen de va skolavslutning. Aja, det är bara att bita ihop nu, sista året kvar på högstadiet.  Det är blandade känslor nu inför skolstarten. Både positiva och negativa. Skönt att börja nu och bara få skiten överstökat, och samtidigt är det jättejobbigt för jag blir tvungen att klara mig utan Matilda, jag menar, hur fan ska det gå? Men allt löser väll sig på nåt sätt, hoppas jag. Men som sagt ska jag försöka hinna med att blogga under tiden.Nu ska jag gå och ringa till Matilda, så hej då.

Dagens outfitOutfiten för idag. Fotona är retuscherade och tagna av mig.

Kavaj - H&M
T-shirt - WKND
Näsduk - Sytt själv
Byxor - Okänt , halvt vintage
Skor -  Flexidty, vintage

för större bild klicka här

Mina fynd!Tröja - MTWTFFS
T-shirt - H&M
Byxor - Cheap MondayTröja- WKNDT-shirt ( till vänster) - H&M
T-shirt - MTWTFFSKavaj - H&MTröja - H&M

Allt detta för ca 1300 kr, snacka om att fynda! Smått stolt över mig själv. Haha, hoppas ni gillar mina fynd.

Malmö idag

Efter en hemsk natt med endast 3 timmars sömn var det dags att gå upp och dra sig ner till Malmö med Matilda ( http://matildaerking.bloggspace.se ) för att shoppa loss. Det blev en massa kläder idag. JAG FYNDADE SOM FAN PÅ WEEKDAYs REA! haha. de var de bästa som hänt på länge. Det blev 5 T-shirts, 1 par byxor, en tjock tröja, och en kavaj. Och det blev billigt ska jag säga, så billigt att jag inte vågar skriva hur mycket det kosta för då skulle ni dö av avundsjuka. Så de så! Bilder på mina fynd kommer imorgon, så ni får hålla er tills dess. Hah.

Mys

Idag har varit en härlig dag. Jag och min underbara vän Matilda har varit ute och gått en mil. Ja, värsta hurtiga människorna. Sen fastna vi vid tv:n ett tag och såg på mass roliga program på mtv. Jag vet att detta låter fjortis, men programmen var verkligen roliga, haha. Ett program var om en tjej som skulle skaffa kille. Hon skulle då kolla deras sperma och se om den va bra, var den de så typ skulle de fortsätta dejta, jag menar, hur bisarrt är inte det? Haha. MTV sänder de mest absurda programmen någonsin.

Frustration

Här sitter man med sin tekopp och muttrar för sig själv. Det är en hemsk känsla när man e shoppingsugen och inga pengar kvar. Usch, säger jag! Känns som det är så mycket man vill ha nu när hösten kommer krypandes, men men. Det är bara att bita ihop, och dricka te för det hjälper mot allt, haha.


Dagens outfit
Cardigan-H&M
Glasögon-SoVintage
T-Shirt-T-Shirt Store
Byxor-Vintage
Skärp-Vintage

RSS 2.0